Kuka tai mikä on Gooder?

Tarina

Nimeni on Jari Lindholm ja asun Lempäälässä. Voin auttaa yritystäsi markkinoinnin ostamisessa, sillä tiedän, mitä mediasta, mainonnasta ja markkinoinnin toteuttamisesta kannattaa maksaa. Alalla on toimijoita, joiden taustalla ei ole todellista osaamista ja tavoitetta saada asiakkaalle tuloksia vaan tavoitteena on maksimoida oma liiketoiminnan tuotto. Näiden ohella alalla on myös paljon todella hyviä, rehellisiä ja oikeasti asiansa osaavia tekijöitä. Se, keitä nämä hyvät toimijat ovat, selviää yleensä vain kokemuksen kautta.

Olen toiminut markkinoinnin tehtävissä jo yli 20 vuotta tekijänä, suunnittelijana ja johtajana. Pitkä kokemus perinteisten markkinoinnin keinojen ja viimeisimpien digitaalisen markkinoinnin tekniikoiden ja ympäristöjen hyödyntämisestä varmistaa, että osaaminen ja ymmärrys on riittävän laajaa. Uusin ja kiiltävin ei aina ole paras tapa, joskus taas on. Olen tehnyt markkinointia lähes nollabudjetilla ja enimmillään käyttänyt markkinointiin yli 5 miljoonaa euroa vuodessa. Asiakaskohderyhmät ovat olleet sekä kuluttajia (B2C) että yrityspäättäjiä (B2B).

Markkinointi, kuten kaikki muukin yritystoiminta, perustuu lopulta luottamukseen. Olen toiminut markkinoinnissa pitkään, mutta minua on aina vaivannut se, että suomalaisen kansantalouden perusta, pienet ja keskisuuret yritykset ja yrittäjät, eivät saa osaavaa apua markkinointiin, eivät uskalla kysyä tai eivät tiedä mikä erottaa pätevän tekijän niistä, joilla on iso ääni mutta vähän osaamista.

Haluan siksi auttaa juuri näitä yrityksiä ja yrittäjiä tekemään parempaa ja hyödyllisempää markkinointia, joka kasvattaa yritystä ja lisää hyvinvointia. Ota yhteyttä, tehdään yhdessä yrityksestäsi menestystarina.

Voit tutustua tarkemmin minuun, osaamiseeni ja työhistoriaani LinkedInissä.

Tämä verkkosivu käyttää evästeitä ja tallentaa sivustoon liittyvää selaustietoa. Klikkaamalla "Ymmärrän" tai jatkamalla sivuston selaamista hyväksyt sivuston käyttöehdot, evästeet ja selaustiedon hyödyntämisen.